Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:
 
Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR

Perfecționarea economică - o speranță reală de viață normală > Idei, iniţiative, propuneri...

ENERGIE GRATIS

(1/10) > >>

Mortan G Sorin:
Buna ziua tuturor! As dori sa ma fac inteles de la bun inceput(sper sa fie f bun). Informatiile pe care le avem in domeniul energiei ne pot ajuta sa devenim independenti dpdv energetic, deci independenti din toate punctele de vedere.Trebuie sa tinem cont ca TOTUL E ENERGIE! Avem energie peste tot doar trebuie sa colaboram si o vom putea obtine gratis.
Din aer  -unde el, magnetice,radio, etc ,
Din pamant- diferenta de potential dintre doua pile, din materiale diferite infipte in pamant la oarecare distanta 
          - geotemala, foraj dupa un studiu geo(radiestezie,aparate speciale...)
Solara  - pile de caldura(heat pipe),
          - radiator de masina pus intr-o cutie izolata cu folie de Al si acoperit cu sticla, etc
Eoliana - turbine orizontale, verticale ...
          - rotorul stricat al unui alternator de masina in care s-au montat magneti...etc
Fotovoltaica
Magnetica - Perendev s.a.
Electromagnetica - Bedini s.a.
Chimio-energie - 1908 Acad. Nicolaie Vasilescu-Karpen - "Pila Karpen”, care functioneaza înca si produce curent electric, neîntrerupt, de aproape 100 de ani
                    - generatoare el pe baza de HHO
                    - minimotoareatomice...
generatoare de curent pe baza de caldura...termoelectrice sau pe abur etc....
Sigur am uitat cate ceva...Imi cer scuze anticipat
"Va provoc" la discutii, cercetare, inventii,etc

Pavel Constantin:
Nimic nu se obtine gratis. Tot ce ati spus trebuie cumparat.

Mortan G Sorin:
Buna! Intr-o oarecare masura aveti dreptate, dar dupa o informatie mai ampla si o solidaritate din partea tuturor celor din Fratie putem face lucruri mari.
Informatie:
- pt Solare: dintr-un radiator vechi de Raba, primit de la un prieten, bucati din pluta sau polistiren( de la santiere, ambalaje, etc) luate gratis, q folie di Al(puteti pune si folie pt alimente), o cutie facuta din lemn, un termostat de la un aparat termic stricat(radiator,boiler etc) electropompa(daca nu gasiti la vreun prieten instalator, atunci sunt in comert) .... se poate face omica instalatie solara. Daca doriti un mic aport la incalzire, atunci va trebuie un schimbator de caldura.(se poate construi). Mai eficiente sunt tuburile din sticla(heat pipe) montate intr-un vaz de inox(cilindru, paralelipiped..).Se gasesc cu 9 euro/buc.
- pt. Fotovoltaice: avem un membru care are de vanzare o inventie. Propunem o discutie pe forum pt toti membrii si daca este rentabila investitia, punem toti(doritorii) bani si-o valorificam. Daca nu este, putem face panouri prin asamblarea(letcon, cositor-sacaz, fludor) unor celule fotovoltaice. Pas cu pas cu rame ce se pot imbina, click,dublu click, acoperisul devine fotovoltaic. Ex se imbina in functie de acoperis, in loc de tigla. Firele se pozeza pe coama. Cautam si gasim. Trebuiesc luate in consideratie, analizate pe forum,toate opiniile.

Informatie:
-pt Fotovoltaice:
- se pot cumpara doar celulele. Pret de la 1 euro la 3 euro depinde de cat sunt de noi si de puternice. Daca nu se doresc(panourile) in loc de acoperis se pot folosi si celule rupte, de la panouri aruncate, sau de la firmele producatoare. Sunt "pierderi de productie, transport..etc") Se pot imbina pt a acoperi cat mai mult o anumita suprafata.
-pt Eoliene:
- dintr-un alternator co rotorul stricat. I rotor se introduc niste magneti. Daca puteti sa-i cumparati sunt buni cei din NEODINIUM, daca nu, din difuzoare(radio, tv). Sunt mai eficiente cele verticale cu pale facute din tuburi de canalizare din plastic(de la instalatori, santiere...). Sunt valabile de la 1m . De preferinta 6 buc taiate-n doua(pe lungime) deci 12 buc. Se monteaza pe circumferinta a trei cercuri baza, mijloc, deasupra. Pe cele trei cercuri se pot monta magneti(preferabili plati). Pe teava sustinatoare a eolienei, dedesuptul si deasupra fiecarui cerc pe care s-au fixat magnetii se fixeaza cercuri cu bobine din Cu. Firele colectoare sunt coborate prin teava fixa , in jurul careia se invart cercurile cu magneti.

Mihai Dumitru:
Nici banii nu sunt gratis asa ca ne invartim intr-un cerc vicios nu-i asa?! ... Nu!
Cine a creeat banii, au existat ei din totdeauna?
Vointa, solidaritatea pentru un scop comun si munca oamenilor au creeat tot ce ne inconjoara.
Si da, energia poate fi "gratis". Plantele nu "platesc" energia soarelui. Trebuie doar s-o culeaga.
Asa si noi, avem tot ce ne trebuie pentru a supravietui, creier, materie, energie. Nu stim sa le folosim sau nu suntem lasati sa stim. Asta nu-i o scuza insa. Nici boii nu stiu ca pot fi liberi si sunt pusi de om sa traga la jug (cu toate ca asta e un lucru pozitiv).
Acuma revenind la subiect, cred ca nu aici era locul acestui thread ci aici (Ecologie. Protecţia mediului. Dezvoltare durabilă)... aviz moderatorilor.

George Enescu:
o zi superba tuturor!
Am gasit niste chestii interesante...
poate ajuta pe cate cineva....
http://www.youtube.com/watch?v=P5I2JCwlFDY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6LAUAsIosjc&feature=related
O zi buna in conltinuare!

Navigare

[0] Indexul mesajului

[#] Pagina urm


Counter de vizitatori