Buna ziua!
Stimata doamna,Simona eu sunt dispus la construirea unor hale de depozitare,aceste produse trebuie intai depozitate,dupa care livrate catre piete sau prelucrate,e un angrenaj, dumneavostra stiti mai bine ca mine,problema e cine da startul,trebuie bani sau sponsori pentru a urni aceasta problema,masini de transport,aici la mine sunt oameni care stau cu produsele la poarta casei in special varza, cartofi,castraveti murati.De ce nu misca guvernul acest angrenaj care ar fi foarte rentabil pentru noi romanii,ei ce vor decat bani, iar agricultorul cand vede cu ochii lui ca poate face un ban automat se va ocupa de agricultura.Nu poti sa stai cu produsele sa vina cineva sa le ia,si ne trebuie un economist bun care sa stie sa invarta acest angrenaj.Prima intrebare pe care o pune romanul e:Cat am bagat si cat a iesit?Depinde si de piata si de preturi si de stat si de acte legale in care toti vor.Ce vor,? bani.La acest subiect sunt foarte multe de discutat si cea mai mare problema sunt banii....Eu m-am gandit si altfel,sa avem bucata noastra de pamant de unde sa incepem, si bob cu bob se face mult,dar trebuie munca,fara munca vorba lenesului ''da muiati is posmagii'' sau ''para malaiata in gura lui natafleata''Aceasta tara TREBUIE SALVATA! Cum? prin munca nu cu venetici care vor sa castige fara sa transpire,acum cand suntem intre doua tampoane Uniunea si Guvernul,iar ceilalti cocotati stau si privesc din umbra,adica ei nu se implica doar sa ia bani si sa manipuleze acest popor cum vor ei.Nu bat apropouri la nimeni,nu am absolut nimic cu nimeni,dar trebuie muncit,pentru mine munca e ca si o relaxare nu pot fara sa elimin energie si calorii deci e un flux continuu a acestei masini care sunt eu in propria mea piele.Nu sunt acum un robot,dar tot timpul am si gandit nu cum e reclama aia ''noi nu gandim,noi vrem sa muncim'',praf in ochi,cum poate omul sa munceasca fara sa gandeasca,dar in fine,inceputul e mai greu.
Va doresc,sanatate,pace in suflete si lumina in minte!