Frăţia Creatorilor

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Conectare cu nume utilizator, parolă şi durata sesiunii
Căutare avansată  

Stiri:

----
Campanie de promovare a produselor și serviciilor românești
------------
Evenimente MICROSOFT în România, septembrie 2010, orașele țării. Detalii aici.
Târgul de adopții câini, în fiecare sâmbătă, Parcul Obor - București. Detalii aici.
Calendarul târgurilor, piețelor și oboarelor, anul 2010, jud. Mureș. Detalii aici.
Târg săptămânal de produse tradiționale, în fiecare vineri - duminică, București. Detalii aici.
Evenimente culturale, program pentru anul 2010, Sighișoara. Detalii aici.
Visul unor simfonii de vară, 8 mai - 3 octombrie 2010, București. Detalii aici.
Agenda culturală 2010, anul 2010, Gorj. Detalii aici.
Evenimente în Neamț, 6 - 19 septembrie 2010, jud. Neamț. Detalii aici.
Expoziția de pictură "Peisaj medieval", 30 august - 20 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Curs autorizat Manager de Proiect, 10 - 26 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Târgul Internaţional de mobilă, decoraţiuni interioare, echipamente, ediția a XIX-a, 8 - 12 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Expoziția ARMONIA ÎNTREGULUI, 9 - 12 septembrie 2010, Timișoara. Detalii aici.
Ceramica din Transilvania - tradiție, artă și modernitate, 4 septembrie - 28 noiembrie 2010, Sibiu. Detalii aici.
Zilele Muzeului Ţăranului Român, 10 - 19 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Șah la Acaju, 11 - 12 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Expoziție de pirogravură "Lemne Arse", 1 septembrie - 1 octombrie 2010, Iași. Detalii aici.
Oktoberfest, 9 - 12 septembrie 2010, Brașov. Detalii aici.
Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, 10 - 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
Concert Aurel Tamaș, 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
------------
Dacă aveți cunoștință de evenimente care pot fi promovate în această secțiune, le puteți anunța prin email pe adresa forum@drumulinvingatorilor.ro.

Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR
Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:

Autor Subiect: Campanie de promovare a produselor românești!  (Citit 1153 ori)

Mariana Constantin

• http://drumulinvingatorilor.ro/
  • Utilizator
  • Utilizator
  • Mesaje postate: 92
  • Data şi locul naşterii: 25.01.1963, BUCUREŞTI
  • Localitatea de domiciliu: BUCUREŞTI
  • Profesia: ECONOMIST
  • Ocupaţia: Acţionar şi Administrator S.C.SOMALI TRANS CART S.R.L.
  • http://drumulinvingatorilor.ro/
Campanie de promovare a produselor românești!
« : Iulie 16, 2010, 01:33:30 »
Bună ziua!

Cred că este momentul să începem o campanie de promovare a produselor și serviciilor românești.
Din postările de la secţiunea "Consumaţi produse şi servicii româneşti pentru a vă îmbogăţi" se poate deduce că unii producători nu au posibilitatea de a-şi face reclamă pe cont propriu deşi noi consumatorii apreciem produsele dânşilor şi această campanie ar putea fi un ajutor nepreţuit.
În acest scop apelez la "tehnicul nostru", colegul care asigură din punct de vedere IT "bunul mers" al forumului, Alexandru Rusu, la toți membrii Frăției Creatorilor care doresc să se implice în această acțiune, pentru a ne sprijini cu articole bine structurate, care să conțină un minim de informații:
  • Prezentare societate (producător direct)
  • Prezentare produse / servicii
    - caracteristici
    - preturi
    - distribuitori (de unde pot fi achizitionate), date de contact
    - link-uri la imagini sau imagini propriu-zise
    - link-uri cu sursele de informare
    - produse/servicii similare, cu ce se deosebeste produsul de cele similare lui
    - opinii ale consumatorilor

Primul pas a fost deja făcut pe forum, prin contribuțiile aduse de membri la secțiunea "Consumaţi şi promovaţi produse şi servicii româneşti pentru a vă îmbogăţi!".Posibilităţile platformei forumului sunt, însă, limitate în ceea ce priveşte prezentarea şi reclama.  E timpul să facem un pas mai departe!
Campania constă în crearea, întreținerea și popularizarea unui site informativ în care aceste produse și servicii vor fi prezentate detaliat, structurate după două criterii: Producători (tradiționali sau nou apăruți pe piață) și Categorii de produse și servicii. Platforma va fi găzduită pe un subdomeniu al site-ului Drumul Învingătorilor, pe care îl pun la dispoziţie. După finalizarea platformei, orice utilizator va avea posibilitatea de a propune pentru publicare articolele direct pe site, urmând ca acestea să fie revizuite și aprobate de către o viitoare echipă de redactori. Popularizarea produselor se va face punând la dispoziția celor interesați, componente online de preluare automată a conținutului pe site-urile proprii, precum și prin link-uri și postări pe rețele sociale și alte comunități online.

Cei care doresc să contribuie la baza informațională a campaniei, pot să facă acest lucru trimițând articole în forma prezentată mai sus, într-un document (preferabil în format Microsoft Word) pe adresa de email a forumului -forum@drumulinvingatorilor.ro.  Pentru ca aceste articole să prezinte o notă de originalitate, este de preferat ca prezentările să fie de concepție proprie, în baza informațiilor de pe alte site-uri - dar nu preluate ad-literam din sursele de informare.
De asemenea, este necesară precizarea tuturor surselor relevante pentru aceste materiale, astfel încât articolul final să ofere o imagine completă a produsului.

Ca termen de finalizare a acestui proiect propun data de 30.09.2010(data lansarii siteului).

Vă invit să veniți cu propriile sugestii și completări la cele prezentate mai sus în continuarea acestui subiect!

Vă doresc toate cele bune!
Mariana Constantin

Alexandru Rusu

• Utilizator
  • Utilizator
  • Mesaje postate: 34
  • Data şi locul naşterii: Bârlad, 26.02.1984
  • Localitatea de domiciliu: Iaşi
  • Profesia: Analist-programator
  • Ocupaţia: Software Developer
Re: Campanie de promovare a produselor românești!
« Răspunde #1 : Iulie 16, 2010, 01:44:29 »
Bună ziua!

Numele meu este Alexandru Rusu, sunt dezvoltator web și consultantul tehnic al site-ului "Drumul Învingătorilor". Alături de doamna Mariana Constantin, datorită diversificării informațiilor din această secțiune - care este și motto-ul Frăției Creatorilor - consider că este momentul să demarăm această inițiativă prin crearea unei echipe de specialiști IT cu (un pic de) experiență pe partea de Internet/New Media/Servicii online, care să mă ajute la partea de design și implementare a platformei. Membrii echipei care vor dori să își promoveze propriile inițiative online în partea din spațiul platformei pe care o vom aloca reclamelor, vor putea să facă acest lucru neîngrădit - pe măsură ce va crește vizibilitatea noastră online urmând să crească și popularitatea propriilor site-uri.

Cei interesați să facă parte din această echipă pot lăsa mesaje în completarea acestui subiect sau mă pot contacta prin email pe adresa de email a Frăției - forum@drumulinvingatorilor.ro.

Toate cele bune!
Alexandru Rusu
Conectat
În Munte, Lupul Alb îşi strigă cântul,
Ne cheamă să ne luăm n-apoi Pământul
Şi libertatea, limba şi Străbunii,
ŞI NEÎNFRÂNŢI SĂ STĂM ÎN CRUCEA LUMII!

Petrila Florin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 11
  • Data şi locul naşterii: 02.06.1967 Arad
  • Localitatea de domiciliu: Sankt Johann/Pg., Austria
  • Profesia: Programator CL, RPG, AS/400
  • Ocupaţia: Programator
« Răspunde #2 : Iulie 16, 2010, 11:12:46 »
Buna ziua domnule Rusu,
gasesc idea foarte buna.
 In urma cu ceva timp am oferit posibilitatea de a face reclama turistica la mine pe pagina http://www.dracula-ro.de in mod gratuit. Din pacate fara rezonanta. Mai am mica publicitate, tot gratuita pe care nu o foloseste nimeni  :-[.
Oricum eu va ajut cu ce pot. In principiu as folosi Joomla, e opensource si are foarte multe extensii gratuite. Am un programm care imi face templates pt. Joomla. CMS-ul e construit modular, are in backend o zona administrativa bine pusa la punct.
 Idea cu un subdomain nu mi se pare buna. Vreau sa vad cine introduce in Browser www.subdomain.drumulinvingatorilor.ro? Prea lung. Ma rog, e doar parerea mea. Cred ca o taxa onorifica de 5 RON pe luna pentru o astfel de reclama ar fi mai bine venita, mai ales ca un grup de moderatori/administratori va trebui sa verifice anunturile si sa le publice. Cine va face aceasta munca nu traieste doar cu aer. Din acesti bani se va putea plati un nou domain iar aici ma gindesc la rezervare cu com, ro, net. Sint in total 3 domain-uri. In Austria ma costa pe mine un domain pe luna cam 5 Euro si am 5 GB Webspace, FTP, Mailserver, php4 sau 5, mysql si si si.
Ma rog, sint doar idei, sa nu fie cu suparare :D

Aveti un concept deja? Design, functionalitate, meniuri?
Cu stima, Florin P. Petrila

PS. Pentru detalii tehnice, dezvoltare, va rog sa folositi mailul de pe websit-ul meu, aici pe forum intru destul de rar - time is money   ;)
Conectat

Radu Andrei

• Utilizator
  • Mesaje postate: 86
  • Data şi locul naşterii: 10.10.1973
  • Localitatea de domiciliu: bacau
  • Profesia: agent de turism
  • Ocupaţia: turism
« Răspunde #3 : Iulie 22, 2010, 11:35:21 »
"Începând din această săptămână, comerciantii din pietele administrate de municipialitate vor avea obligaţia de a marca produsele după originea lor. Astfel vor exista două feluri de cartonaşe pe care va fi marcat “Produs romanesc” respectiv “Produs din import”."

http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/produsele-romanesti-vor-fi-promovate-in-pietele-clujene/cn/news-20100721-06340936

Bine-ar fi ca exemplu sa fie preluat la nivel national!
Conectat

Hanas Dan

• Utilizator
  • Mesaje postate: 3
  • Data şi locul naşterii: 25.12.1968
  • Localitatea de domiciliu: bucuresti
  • Profesia: liber profesionist
  • Ocupaţia: terapeut
« Răspunde #4 : August 17, 2010, 03:54:55 »
Buna dimineata.sper ca prin site-ul pe care mi l-a facut un prieten(fost pacient),sa pot ajuta si eu cu ceva.www.dureri-de-spate.page.tl
Conectat

Counter de vizitatori