Frăţia Creatorilor

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Conectare cu nume utilizator, parolă şi durata sesiunii
Căutare avansată  

Stiri:

----
Campanie de promovare a produselor și serviciilor românești
------------
Evenimente MICROSOFT în România, iulie 2010, orașele țării. Detalii aici.
Târgul de adopții câini, în fiecare sâmbătă, Parcul Obor - București. Detalii aici.
Târgul Colecționarilor de Antichități, 1 mai - 23 august 2010, București. Detalii aici.
Calendarul târgurilor, piețelor și oboarelor, anul 2010, jud. Mureș. Detalii aici.
Târg săptămânal de produse tradiționale, în fiecare vineri - duminică, București. Detalii aici.
Evenimente culturale, program pentru anul 2010, Sighișoara. Detalii aici.
Expoziția "Aviația în România", 17 iunie - 1 septembrie 2010, București. Detalii aici.
TÂRGUL ONLINE, 1 iunie - 31 august 2010, eveniment online. Detalii aici.
Paradisul Poveştilor, Paradisul Pãpuşilor..., 4 iulie - 5 septembrie 2010, Bojdeuca "ION CREANGĂ" din Ticau. Detalii aici.
Kilipirim - târg de carte, muzică și film, 1 iulie - 8 august 2010, Constanța. Detalii aici.
Expoziția de Arte Vizuale: "Poezie Tăcută", 12 iulie - 1 august 2010, Iași. Detalii aici.
Tabăra urbană de creație și dezvoltare personală 2010, 5 - 31 iulie 2010 (doar în zilele lucrătoare), București. Detalii aici.
Visul unor simfonii de vară, 8 mai - 3 octombrie 2010, București. Detalii aici.
Iashington 2010, 26 iulie - 1 august 2010, Iași. Detalii aici.
Târgul Meșterilor Populari, 31 iulie - 1 august 2010, Suceava. Detalii aici.
Festivalul Internaţional de Folclor "Cantecele Muntilor", 21 - 26 iulie 2010, Sibiu. Detalii aici.
Concert PHOENIX, 31 iulie 2010, Constanța. Detalii aici.
Concert Michael Bolton, 30 iulie 2010, Constanța. Detalii aici.
ADfel - Festival de publicitate neconvențională, 26 iulie - 1 august 2010, București. Detalii aici.
Avanpremiera Transilvania Fest, 30 iulie - 1 august 2010, București. Detalii aici.
Tabăra Internaţională de Artă, ediția a VII-a, 26 iulie - 1 august 2010, Simeria - jud. Hunedoara. Detalii aici.
Tabără de pictură Hobby Art, 26 iulie - 1 august 2010, Maramureș. Detalii aici.
------------
Dacă aveți cunoștință de evenimente care pot fi promovate în această secțiune, le puteți anunța prin email pe adresa forum@drumulinvingatorilor.ro.

Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR
Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:

Autor Subiect: Emisiunea de la otv din 24.01.2010  (Citit 4504 ori)

Caraman Tudorel

• Utilizator
  • Mesaje postate: 3
  • Data şi locul naşterii: 17.04.1977
  • Localitatea de domiciliu: Loc. Faurei / Jud.Braila
  • Profesia: Lacatus-Mecanic
  • Ocupaţia: Mecanic -Maintenance
Emisiunea de la otv din 24.01.2010
« : Ianuarie 26, 2010, 00:15:50 »
Buna seara ,sau Buna dinimeata Domnule Pavel Corut !
As dori si eu sa stiu daca exista undeva inregistrarea integrala a emisiunii la care ati participat aseara,din cadrul televiziunii OTV.Nu am putut urmari decat pana la ora 22 deoarece a trebuit sa plec la serviciu si restul am pierdut.Daca ma puteti ajuta va multumesc din suflet !
Felicitari pentru emisiunea de aseara!
Romanii se vor trezi mult mai devreme decat sperau unii ...
Toate cele bune,multa sanatate,fericire ,succes si toate visele sa vi se implineasca !
Cu stima si respect ,Caraman Tudorel .
Conectat

Pavel Corut

• Utilizator
  • Utilizator
  • Mesaje postate: 377
  • Data şi locul naşterii: 17 iunie 1949, Comuna Andrieşeni, Jud. Iaşi
  • Localitatea de domiciliu: Bucureşti
  • Profesia: Ofiţer de marină, jurist şi psiholog
  • Ocupaţia: Scriitor şi editor
Re: emisiunea de la otv din 24.01.2010
« Răspunde #1 : Ianuarie 26, 2010, 00:43:40 »
    Stimate domnule Caraman,emisiunea dorită de Dvs. va fi reluată de mai multe ori de OTV,veți putea-o găsi pe acest forum și pe youtube.
Conectat

Craescu V Adrian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 12
  • Data şi locul naşterii: 16 01 1971
  • Localitatea de domiciliu: Comanesti
  • Profesia: Scafandru
  • Ocupaţia: Administrator
« Răspunde #2 : Ianuarie 26, 2010, 08:12:17 »
A fost o emisiune care ar trebui urmarita de toti romanii. Tot ce trebuie sa spun este ca oamenii vor descoperi adevarata fata a preotilor si cum inca in anul 2010 oamenii sau o parte din ei inca sunt orbiti si refuza Adevarul.  INCA.
  Ma bucura sa vad ca multi alti romani au reusit  sa descopere Forta Divina ,care nu are legatura cu Religia,preotii,...    Domnule Corut , va multumesc inca odata pentru ce ati daruit Romaniei si Lumii.
    Cu respect Adrian Craescu
Conectat

Ion Stan

• Utilizator
  • Mesaje postate: 80
  • Data şi locul naşterii: 17.08.1957, comuna 23 August, jud. Constanta
  • Localitatea de domiciliu: Bucuresti
  • Profesia: ofiter de marina (in rezerva)
  • Ocupaţia: director logistica
« Răspunde #3 : Ianuarie 26, 2010, 12:40:44 »
Felicitari domnule Pavel Corut!
Sa vorbesti opt ore aproape fara oprire, de seara pana spre dimineata, facand fata si unor provocari serioase, nu este deloc usor. Nu este usor pentru telespectator sa urmareasca o emisiune atat de lunga, dar pentru cel care se afla in fata camerelor de filmare?!

Adevaratul Dumnezeu ne iubeste si ne vrea sanatosi si fericiti. Dupa reactiile celor care au intrat in direct, concluzia este foarte clara: indoctrinarea prin religie nu va mai dura mult. Este interesant, totusi, cat de patimasi sunt unii in sustinerea aberatiilor scrise in biblie. Cine se enerveaza si ameninta pierde. Unde este toleranta/iertarea propovaduita de biserica? De ce le este teama? Ei sa se roage in biserica si sa-l lase pe Dumnezeu sa-i pedepseasca pe cei care gresesc.
Am constatat ca multi dintre cei care merg la biserica confunda religia cu traditia, fara sa fi citit macar un verset din biblie. Unul dintre interlocutori a si remarcat ca ar fi bine daca ar fi macar 10% crestini activi dintre cei declarati in toata tara, dar nu mai sunt. Asta spune foarte mult.

Eu consider ca cei care au conceptii religioase (de orice fel) trebuie sa fie lasati in pace, in crezul lor, cu conditia ca si ei sa-i lase in pace pe cei care arata ca nu sunt religiosi (chiar daca au credinta in adevaratul Dumnezeu). E dreptul fiecaruia sa-si aleaga calea proprie de manifestare spirituala. Dar, in acelasi timp, este datoria noastra a tuturor sa ne insusim informatii corecte privind tot ceea ce ne inconjoara (atatea cate exista) si sa-i ajutam si pe cei care vor sa-si curete mintea de informatiile dovedite ca fiind false. Deocamdata nimeni nu stapaneste adevarul absolut. Sunt prea multe scrieri pe piata care contin si informatii false, printre cele adevarate, care ne intoxica creierul. Cum alegem graul de neghina?
Conectat

Huminiuc Vasile

• Utilizator
  • Mesaje postate: 2
  • Data şi locul naşterii: 22 septembrie 1965
  • Localitatea de domiciliu: sat.Tocileni,com.Stauceni,jud.Botosani
  • Profesia: Fochist
  • Ocupaţia: agricultor.renovari,zugraveli apartamente
« Răspunde #4 : Ianuarie 27, 2010, 00:25:38 »
Stimate Pavel Coruţ,îmi pare rău că nu v-am cunoscut până la această emisiune.Adevărul spus de dv-tră pe unii i-a ars dar pe mine m-a răcorit.Vă stimez foarte mult pentru că vreţi Binele acestei "Dulce Românie".Pentru acest Bine am ieşit şi eu în stradă în Decembrie 1989 la Timişoara(nu pentru Legitimaţie).În anul 1990 m-am re-întors la Botşani unde am continuat să lupt împotriva sistemului ticălos care a distrus această ţară.În anul 1994 am trecut pragul "justiţiei"cu speranţa că acolo domneşte Dreptatea şi Adevărul dar am constatat că Prostia şi incompetenţa tronează şi în aceste locuri.Am avut şi am procese împotriva unor magistraţi(inclusiv Procurorul General Koveşi)pentru grave ilegalităţi comise în defavoarea mea, unele le-am câştigat altele nu,iar unele sunt încă pe rol.Tatăl meu a fost Stareţ la Mănăstirea Zosin până la instaurarea comunismului când a fost înlăturat mişeleşte de către confraţii săi.Am încercat să lupt pentru restabilirea Adevărului dar am constatat că şi aceştia devin foarte agresivi când le spui Adevărul.Mai sunt multe de spus dar cred că atât cât am scris vă poate face o imagine asupra situaţiei prin care am trecut şi în care mă aflu.V-am scris aceste rânduri bazându-mă pe corectitudinea dv-tră şi cu speranţa că luptăm pentru aceleaşi idealuri şi că în cazul în care voi fi lichidat poate se va găsi cineva de pe acest forum să studieze cele 15 Kg.de acte oficiale (care dovedesc multa ilegalităţi din ţara noastră în toate domeniile , inclusiv religios)Toate aceste lucruri m-au distrus financiarc şi psihic,am început să fumez.Aş vrea să vorbesc mai multe cu dv-tră dacă aveţi timp(pe mes ?).Vă rog să-mi spune-ţi un prim pas pentru refacerea psihică !
  Cu respect,vă doresc o seară bună!
Conectat

Sorin Marian Iordache

• Utilizator
  • Mesaje postate: 13
  • Data şi locul naşterii: 25 ianuarie 1982 Craiova, Dolj
  • Localitatea de domiciliu: Craiova
  • Profesia: licentiat stiinte administrative
  • Ocupaţia: Director Agentie de Turism-Voiaj
« Răspunde #5 : Ianuarie 27, 2010, 08:24:22 »
Cu ce putem sa ajutam si noi, ceilalti, pentru grabirea acestui proces de a scoate religia din scoli si alte institutii si de a-i ajuta pe ceilalti sa se debaraseze de conceptiile mistico-religioase? Dumneavoastra ati inceput cu aceasta idee si este necesar sa contribuim si noi la grabirea acestui proces de perfectionare a gandirii umane.
Conectat

Motei Adrian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 9
  • Data şi locul naşterii: 6 februarie 1981 Comanesti jud. Bacau
  • Localitatea de domiciliu: Mun. Moinesti Jud. Bacau
  • Profesia: licentiat in matematica-informatica
  • Ocupaţia: functionar public
« Răspunde #6 : Ianuarie 27, 2010, 19:44:23 »
Felicitari domnule Pavel Corut pentru atitudinea adoptata in cadrul emisiunii de la postul OTV.Ati scos in relief aberatiile sistemului religios, un sistem incoerent si plin de contradictii.Va marturisesc ca eram si eu un crestin practicant insa setea de adevar si de informatie ma facut sa abandonez acesta mlastina a societatii numita biserica.Disperarea oamenilor in fata greutatilor cotidiene mentin in viata aceste sisteme utopice,mistice.Am o intrebare pentru dumneavoastra despre moartea clinica.Am citit un interviu al scriitorului polonez Stanislaw Lem in care descria experienta sa in privinta mortii clinice si a spus ca a simtit o goliciune totala.Din acesta perspectiva a dat si un verdict-"Dupa moarte nu ne asteapta absolut nimic".Ce parere aveti relativ la acesta chestiune.Va multumesc.
Conectat

Pavel Corut

• Utilizator
  • Utilizator
« Răspunde #7 : Ianuarie 27, 2010, 21:52:04 »
   Stimate domnule Sorin Marian Iordache,puteți contribui la salvarea copiilor de intoxicarea religioasă pe mai multe căi:
     1]Reluați apelurile pentru abolirea privilegiilor religioase din acest forum,secțiunea Acțiuni de anvergură!
     2]Scrieți o scrisoarea simplă domnului deputat Silviu Prigoană,din grupul parlamentar PDL,care se ocupă de modificarea Constituției!Dânsul e de aceeași părere cu noi,însă are nevoie de cât mai multe susțineri,pentru a combate deputații religioși.
     3]Propuneți liderilor sindicali din învățământ să desființeze posturile de profesori de religie din școli,oprind pe cele de dascăli în științe.Astfel,nu vor trebui să șomerizeze 15.000 de profesori strict necesari copiilor și nepoților noștri.
      4]Lămuriți cât mai mulți părinți că viitorul fericit al copiilor depinde de credința în Adevăratul Dumnezeu,învățată acasă și de studiul științelor pragmatice,nicidecum de religie[care este un soi de vrăjitorie].!

Vă urez sănătate,succese și multă fericire!
Conectat

Angelescu Mihai

• Utilizator
  • Mesaje postate: 89
  • Data şi locul naşterii: 12.03.1972 , Constanta
  • Localitatea de domiciliu: Constanta
  • Profesia: inginer horticol
  • Ocupaţia: administrator societate de publicitate
« Răspunde #8 : Ianuarie 27, 2010, 23:10:49 »
Buna ziua ,

Intr-adevar o emisiune bomba !!! Felicitarile mele , domnule Pavel Corut !
Religia este sistem de manipulare psihica in masa ( am inteles si interventia dvs. vis-a-vis de prelucrarea psihologica invatata in teologie si reactia la stimul "exista o sansa - isus cristos " ) si ar trebui tratata ca o agresiune psihica condamnata prin lege. Daca eu sunt manipulat psihologic nu port intreaga raspundere penala , logic ar fi sa fie imputata si acestui sistem de manipulare. Ca atare , razboiul pe care il vom duce ar trebui sa poarte un contraatac la fel de psihologic , de scapare din robia psihica cu aratare a sperantei ca exista ceva mai presus decat religie. Jucam cu armele lor , cu " materialul clientului " , vorba d-lui Diaconescu.
Eu stiu cum gandesc preotii deoarece am trait si am invatat cartile lor de manipulare psihologica , anticipez reactiile lor si pot spune ca aseara , preotii sau prezentat sub orice critica . Cred ca sa dus pe copca si sistemul lor de invatamant de sunt atat de slab pregatiti , dovada interesul material tot mai intens vizibil ! Cei mari nu se baga , deoarece prefera sa ridiculizeze si sa manifeste indiferenta ( desi la nivel central se stie ca aveti dreptate ) , stiind ca daca tac si nu se face mare valva cu timpul oamenii vor uita emisiunea ... Sau o baga la populatie cu texte din biblie de genul " v-am spus eu ca se vor ridica in vremurile din urma si proroci mincinosi "...bla , bla , bla....
In alta ordine de idei , va stau oricand la dispozitie daca va trebui sa particip la vreo confruntare cu acesti oameni,  in termeni civilizati. Pe limba lor se vor face de ras.....
Credinta in Dumnezeu trebuie sa ne fie totul......putere, speranta , cunoastere , creatie , morala , tot ce este bun izvoreste de acolo.
Primul pas a fost facut , pe cand al doilea ?
Conectat

Cioara Claudiu

• Utilizator
  • Mesaje postate: 81
  • Data şi locul naşterii: 21.05.1977 Ineu ;jud. Arad
  • Profesia: Profesor
  • Ocupaţia: Vanzari
« Răspunde #9 : Ianuarie 28, 2010, 00:09:12 »
 Buna seara domnule Corut.
 Inca o data toata admiratie pentru prestatia de la OTV.Va admir pentru toata stapanirea de sine din acea seara avand in vedere  "pitecantropii" cu care ati dialogat.
 L-as intreba pe "marele crestin" becali de ce nu-si da TOATA averea celor saraci si nu-si urmeaza cristul?Nu stie oare ca acesta ar fi zis ca(sper sa citez exact) "mai degraba trece camila prin urechile acului decat sa intre un bogat in rai"???
 I-as intreba pe "agentii de intermedieri" cu Divinitatea ce ar fi facut daca,printr-o nenorocire,s-ar fi aflat pe o insula pustie si nu ar fi avut o biserica(templu sau moschee) unde sa se roage?S-ar fi zvarcolit in chinurile mortii fara impartasanie si spovedanie??Si-ar fi construit-o ei?Sau pana la gasirea lor de catre altii oameni ar fi incetat orice legatura cu Divinitatea?La fel as intreba un crestin nevoit sa lucreze cativa ani in Irak,Afganistan,s.a.md....ce ar face fara nici o biserica sau popa in preajma?
 Va multumesc si va doresc multa sanatate,fericire si putere de munca!
Conectat

Arseni Dorian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 8
  • Data şi locul naşterii: 08.05.1985 Iasi
  • Localitatea de domiciliu: Suceava
  • Profesia: medical
  • Ocupaţia: student
« Răspunde #10 : Ianuarie 28, 2010, 00:16:56 »
Multumim domnule Pavel Corut pentru fragmentul din timpul dumneavoastra pretios acordat in emisiunea de la OTV . Este o adevarata incantare sa va urmarim la televizor oricat de rar se poate .

Conectat

Bonea Constantin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 2
  • Data şi locul naşterii: 27.02.1960 BUCURESTI
  • Profesia: Economist
  • Ocupaţia: Profesor si intreprinzator particular
« Răspunde #11 : Ianuarie 29, 2010, 11:45:21 »
Buna ziua!
O emisiune excelenta si este un pas important : ACUM PROVOCAREA EXISTA!
Ce este si mai extraordinar ca v-au urmarit si contestarii...
Din pacate am ramas dezamagit luni, la scoala, cand profesori (cu adevarat profesori) inteligenti si culti, bine pregatiti - realmente - negau cu vehementa ce se intamplase in noaptea 24/25.01.2010 la oTV!
E trist!
Dar s-a aruncat "manusa" si chiar daca unii ignora...este important ca sunt si multi oameni care vad ceea ce trebuie.
In saptamana anterioara emisiunii (cred ca sambata) am vazut un film "tampit" cu o distributie de clasa : Cazul 39! Un horror cu "demoni", ma rog, doar unul...
Super bine s-au comportat tinerii din sala : au ras si au facut "misto" la un filma horror...punctand toate aberatiile de acolo!
Succes in ceea ce faceti si daca credeti ca pot ajuta concret cu ceva... va stau la dispozitie !
titi bonea
PVR sector 4
Conectat

Pavel Corut

• Utilizator
  • Utilizator
« Răspunde #12 : Ianuarie 30, 2010, 11:39:04 »
       Stimate domnule Bonea,nu ma intereseaza reactia pseudo-intelectualilor, deoarece progresul se realizeaza cu intelectuali veritabili [cum am scris si in cartea Mantuirea].O reactie neasteptata au avut-o unii membri ai clerului, printre care si doctori in teologie. Acestia gandeau ca mine,dar nu gaseau iesirea din ratacire.In urmatoarele saptamani,veti avea supriza sa vedeti persoane din aceasta categorie pe acelasi post de televiziune,cerand scuze si renuntand la profesia lor infama [chiar azi am discutat cu unul].
Conectat

Calin Marius Daniel

• Utilizator
  • Mesaje postate: 31
  • Data şi locul naşterii: 14.08.1979 pitesti
  • Localitatea de domiciliu: pitesti
  • Profesia: instalator termice si sanitare
  • Ocupaţia: instalator termic si sanitar angajat la o s.c.
« Răspunde #13 : Ianuarie 31, 2010, 12:19:52 »
felicitari domnule corut! a fost extraordinara acea emisiune si cartea exceptionala.
cumplit si dureros este faptul,ca ,exact cum sustineati cu probe in carte, crestinismul n.t si .v.t discrimineaza femeile  ;am aratat asta iubitei si mamei mele si ele m-i sau suit in cap...logodnicei i-am explicat faptul ca eu nu concep ca un popa sa imi zica mie sa fiu proxenet si ei curva si incet intelege si asa ar trebui sa facem toti tinerii,
un al aspect "prefercitul" sa i se taie salariul ca are 80 milioane lei vechi pe luna(cred si eu ca e preafericit la asemena salariu pt care nu face nimic) pt ca de exemplu cu acesti bani la fiecare pensionar din tara  i s-ar adaguga la pensie  1 leu  din salariul acestuia ceea ce insemna o paine pt ficare pensionar.
propun sa "bombardam" saptamanal  cat mai multi oameni acea petitie catre guvern in care cerem stoparea salariilor catre clerici; poate asa spatamanal vor intelege si vor organiza un referendum si apoi sa ii lase ce sunt liberi profesionisti(sa vedem cati mai practica apoi)
multumesc!astept opinii
Conectat

Motei Adrian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 9
  • Data şi locul naşterii: 6 februarie 1981 Comanesti jud. Bacau
  • Localitatea de domiciliu: Mun. Moinesti Jud. Bacau
  • Profesia: licentiat in matematica-informatica
  • Ocupaţia: functionar public
« Răspunde #14 : Ianuarie 31, 2010, 13:51:30 »
Domnule Pavel Corut, l-ati mentionat pe Mircea Eliade in emisiunea de la otv un fapt demn de lauda.Este unul dintre decodificatorii mitului mesianic prin caracterizarea personajului principal al noului testament ca fiind "un evreu obscur din Nazaret".Nu trebuie sa uitam o capodopera a literaturii dupa parerea mea nici psalmul arghezian "Nu-ti cer un lucru prea cu neputinta" foarte sugestiv in aceasta privinta.Ce parere aveti despre manunscrisele de la Marea Moarta despre care se presupune ca ar da o lovitura decisiva utopicului crestinism?
Conectat

Counter de vizitatori