Frăţia Creatorilor

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Conectare cu nume utilizator, parolă şi durata sesiunii
Căutare avansată  

Stiri:

----
Campanie de promovare a produselor și serviciilor românești
------------
Evenimente MICROSOFT în România, septembrie 2010, orașele țării. Detalii aici.
Târgul de adopții câini, în fiecare sâmbătă, Parcul Obor - București. Detalii aici.
Calendarul târgurilor, piețelor și oboarelor, anul 2010, jud. Mureș. Detalii aici.
Târg săptămânal de produse tradiționale, în fiecare vineri - duminică, București. Detalii aici.
Evenimente culturale, program pentru anul 2010, Sighișoara. Detalii aici.
Visul unor simfonii de vară, 8 mai - 3 octombrie 2010, București. Detalii aici.
Agenda culturală 2010, anul 2010, Gorj. Detalii aici.
Evenimente în Neamț, 6 - 19 septembrie 2010, jud. Neamț. Detalii aici.
Expoziția de pictură "Peisaj medieval", 30 august - 20 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Curs autorizat Manager de Proiect, 10 - 26 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Târgul Internaţional de mobilă, decoraţiuni interioare, echipamente, ediția a XIX-a, 8 - 12 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Expoziția ARMONIA ÎNTREGULUI, 9 - 12 septembrie 2010, Timișoara. Detalii aici.
Ceramica din Transilvania - tradiție, artă și modernitate, 4 septembrie - 28 noiembrie 2010, Sibiu. Detalii aici.
Zilele Muzeului Ţăranului Român, 10 - 19 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Șah la Acaju, 11 - 12 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Expoziție de pirogravură "Lemne Arse", 1 septembrie - 1 octombrie 2010, Iași. Detalii aici.
Oktoberfest, 9 - 12 septembrie 2010, Brașov. Detalii aici.
Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, 10 - 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
Concert Aurel Tamaș, 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
------------
Dacă aveți cunoștință de evenimente care pot fi promovate în această secțiune, le puteți anunța prin email pe adresa forum@drumulinvingatorilor.ro.

Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR
Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:

Autor Subiect: Emisiunea de la otv din 24.01.2010  (Citit 4978 ori)

Pavel Constantin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 16
  • Data şi locul naşterii: 02.07.1950 Neamt
  • Localitatea de domiciliu: Piatra Neamt
  • Profesia: fost functionar
  • Ocupaţia: pensionar
Re: Emisiunea de la otv din 24.01.2010
« Răspunde #30 : Mai 28, 2010, 14:57:48 »
Stimate domnule Pavel Corut, va multumesc pentru mesajul binevoitor pe care mi l-ati adresat.
Sa stiti ca pina in '90, imediat dupa revolutie ::), nu mi-am prea pus intrebari despre religie, dar a venit si timpul abordarii acestui subiect plin de mistere si am descoperit multe inovatii impuse gloatei pentru a fi manipulata si stoarsa de bruma de agoniseala.
Si eu mi-am pus intrebarea ce cauta "codul lui Hamurabi - legea talionului" in scrierile lui Mose, a fost necesar sa studiez ambele variante (atit cit material am gasit) ca sa-mi dau seama de Adevar.
Un singur exemplu, dar sunt sute.
Nu am ajuns la un nivel atit de inalt, dar nu mai platesc "indulgente" pentru a-mi mintui sufletul din iad sau purgatoriu, nu mai cred toate snoavele predicate de popi - pastori si alti "guru".
Caut sa ma documentez in continuare, dar credetii si pe cei mai slabi ca au nevoie de intelegere.
Fara dialog nu se poate realiza prea multe.
Cu respect, am onoarea....
Conectat

Ciocan Mihai

• Utilizator
  • Mesaje postate: 2
  • Data şi locul naşterii: 01.06.1991,Brad,jud. Hd
  • Localitatea de domiciliu: Brad
  • Profesia: elev
  • Ocupaţia: elev
« Răspunde #31 : Iulie 13, 2010, 22:41:27 »
Domnule Pavel Corut,tin sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine prin intermediul cartilor dumneavoastra,prin cartea ingeri rebeli in mod special.Mi-ati raspuns prin intermediul acestor carti la toate intrebarile care ma framantau de multi ani.Ma bucur enorm ca am aflat toate raspunsurile pe care le cautam un roman si nu din strainatate.De acum incolo,eu personal voi face tot posibilul sa ajung un inger rebel,un creator moral.
   Sper ca pe viitor sa puteti deschide ochii cat mai multor oameni sa nu-si mai caute alinarea in misticism,in tot felul de culte si religii,pentru ca chiar daca rugamintile lor sunt pure,nu au cum sa fie indeplinite de catre zeii pomeniti in biblie sau in alte carti.
    VA MULTUMESC
Conectat

NEAGU NICOLAE

• Utilizator
  • Mesaje postate: 4
  • Data şi locul naşterii: 21.12.1974 SAVENI. IL
  • Localitatea de domiciliu: OGRADA .IL
  • Profesia: DULGHER
  • Ocupaţia: FORAJE PUTURI ,CONSTRUCTII
« Răspunde #32 : Iulie 18, 2010, 00:50:40 »
Domnule Pavel Corut, in emisiunea de la OTV din data 24.01.2010 ,ati aratat cum se comporta  si vorbeste un om fara frica,cu credinta intr-un Dumnezeu real,nu inventat.Limbajul folosit de cei care au intrat in direct ,ar trebui sa dea de gandit celor care se numesc crestinii si sa-si foloseasca mintea.Eu chiar daca v-am descoperit destul de tarziu ,am reusit intru-un timp scurt ( doar 2 ani)ce n-am reusit toata viata,respectiv:un teren,o masina,o casa inceputa si foarte posibil alt teren de 5000m2 intravilan pentru sere si solarii.Toate astea prin munca cinstita si datorita cartii dv. Catre Culmile Succeselor. Pentru asta va respect si va multumesc.
  Atentie ! chiar daca pentru unele persoane seamana cu o reclama , eu stiu ca asta este adevarul.Numai bine!
Conectat

Counter de vizitatori