Frăţia Creatorilor

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Conectare cu nume utilizator, parolă şi durata sesiunii
Căutare avansată  

Stiri:

----
Campanie de promovare a produselor și serviciilor românești
------------
Evenimente MICROSOFT în România, septembrie 2010, orașele țării. Detalii aici.
Târgul de adopții câini, în fiecare sâmbătă, Parcul Obor - București. Detalii aici.
Calendarul târgurilor, piețelor și oboarelor, anul 2010, jud. Mureș. Detalii aici.
Târg săptămânal de produse tradiționale, în fiecare vineri - duminică, București. Detalii aici.
Evenimente culturale, program pentru anul 2010, Sighișoara. Detalii aici.
Visul unor simfonii de vară, 8 mai - 3 octombrie 2010, București. Detalii aici.
Agenda culturală 2010, anul 2010, Gorj. Detalii aici.
Evenimente în Neamț, 6 - 19 septembrie 2010, jud. Neamț. Detalii aici.
Expoziția de pictură "Peisaj medieval", 30 august - 20 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Curs autorizat Manager de Proiect, 10 - 26 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Târgul Internaţional de mobilă, decoraţiuni interioare, echipamente, ediția a XIX-a, 8 - 12 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Expoziția ARMONIA ÎNTREGULUI, 9 - 12 septembrie 2010, Timișoara. Detalii aici.
Ceramica din Transilvania - tradiție, artă și modernitate, 4 septembrie - 28 noiembrie 2010, Sibiu. Detalii aici.
Zilele Muzeului Ţăranului Român, 10 - 19 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Șah la Acaju, 11 - 12 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Expoziție de pirogravură "Lemne Arse", 1 septembrie - 1 octombrie 2010, Iași. Detalii aici.
Oktoberfest, 9 - 12 septembrie 2010, Brașov. Detalii aici.
Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, 10 - 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
Concert Aurel Tamaș, 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
------------
Dacă aveți cunoștință de evenimente care pot fi promovate în această secțiune, le puteți anunța prin email pe adresa forum@drumulinvingatorilor.ro.

Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR
Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:

Autor Subiect: Fabricat in Romania  (Citit 904 ori)

Mihalache Ovidiu C-tin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 24
  • Data şi locul naşterii: 12 august 1955, Vatra Dornei, jud. Suceava
  • Localitatea de domiciliu: Botosani, str.Ion Pillat nr. 4, sc C, ap. 18,cod 710345
  • Profesia: Inginer agronom
  • Ocupaţia: Protectia plantelor
Fabricat in Romania
« : Februarie 07, 2010, 11:58:24 »
 Ieri am participat la prezentarea unui produs deosebit FABRICAT IN ROMANIA ,incepand din anul 2009. Este vorba de un ingrasamant natural 100%, mineral-organic cu fosfor , TERRAFERTIL. Producatorul, d-l Cazacioc din Braila, dupa 11 ani de activitate in America   a venit acasa sa continuie  munca tatalui sau (decedat).A investit bani si  pasiune in realizarea instalatiilor pentru obtinerea acestui produs minune(declaratii utilizatori). In lume ingrasamantul este folosit cu succes  in agricultura ecologica de foarte multi ani(www.culterra.com).Impreuna cu distribuitorul ,d-l Cucu Alin ,doreste sa dezvolte afacerea care vine in sprijinul celor care vor sa practice o agricultura ecologica ,a micilor producatori care intentioneaza  sa se hraneasca sanatos. Toate informatiile, inclusiv marturii video de la utilizatori le puteti obtine accesand site-ul www.terrafertil.ro. Produsul este conditionat sub forma de granule, trebuie pastrat in locuri uscate , este extrem de sanatos (Analize oficiale efectuate), chiar daca are un miros care-i tradeaza originea animala.  Rezultatele sunt spectaculoase, plante viguroase , sanatoase, gustul legumelor si fructelor deosebit, flori la ghivece si  in gradina deosebite(declaratii utilizatori) . Se face o singura fertilizare de baza toamna sau primavara,obligatoriu cu incorporare in sol , udarea se face periodic , plusul de apa favorizeaza asimilarea.In prima faza se elibereaza 30% din elementele nutritive , restul de 70%  ulterior, in perioada de vegetatie a plantelor.  Este ambalat la pungi de 2kg, 5 kg la pretul de 4lei/kg si la 10 kg la 3,5 lei/kg. Am cumparat pentru inceput o punga de 2kg pe care sotia o va folosi la flori.  Un important producator de legume din zona Dorohoiului a achizitionat 5t avand ferma comerciala .La toate culturile rezultatele sunt spectaculoase(declaratii utilizatori). Distribuitorii zonali sunt afisati pe o harta in site-ul recomandat a fi consultat (www.terrafertil.ro). Haideti sa incercam inca din aceasta iarna produsul in gospodaria noastra, la flori, legume ,pomi ,culturi de camp. O sa va tin la curent in anul 2010 cu rezultatele obtinute!. Sa sprijinim producatorul roman ,sa investim  incredere in hrana naturala menita sa ne asigure acea longevitate de care ne vorbeste prietenul meu , d-l Pavel Corut in "Secretele varstelor de aur!".Recentele stiri din presa asupra experimentelor realizate in Romania cu produsul INITIUM ( firma BASF),un fungicid  pentru struguri, cartofi, tomate ,despre care se spune ca lasa in organism reziduuri cancerigene, trebuie sa ne faca mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru!.
Conectat

Angelescu Mihai

• Utilizator
  • Mesaje postate: 93
  • Data şi locul naşterii: 12.03.1972 , Constanta
  • Localitatea de domiciliu: Constanta
  • Profesia: inginer horticol
  • Ocupaţia: administrator societate de publicitate
Re: Fabricat in Romania
« Răspunde #1 : Februarie 07, 2010, 17:54:55 »
Buna ziua ,

Am intrat pe site si am ramas uimit de performantele ingrasamantului. Foarte bun !
Nu vreau sa par carcotas , insa , hai sa facem un calcul. Daca iau un sac de 10 kg , ma costa 3,5 lei/kg. In recomandari se specifica un consum de 200-500 kg/ha. Facand inmultirea , mi-a dat un pret ingrasamant de 700-1750 lei/ha.
Enorm !!! Ceva este in neregula cu pretul , mai ales ca pe site nu apare afisat.
Daca este sa ma raportez la consum / planta , ajung la preturi astronomice. 50g/planta tomate x 50.000 plante/hectar x 3,5 lei/kg = 8750 lei/ha.
La o plantatie de pomi ajung in jur de 5000lei/ha.
Ceva este in neregula , nu vi se pare ? Credeti ca puteti deslusi neclaritatea ?
Ar fi pacat sa aiba pretul atat de mare mai ales ca este un ingrasamant ecologic !
Astept vesti bune !
Cu respect !

Conectat

Mihalache Ovidiu C-tin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 24
  • Data şi locul naşterii: 12 august 1955, Vatra Dornei, jud. Suceava
  • Localitatea de domiciliu: Botosani, str.Ion Pillat nr. 4, sc C, ap. 18,cod 710345
  • Profesia: Inginer agronom
  • Ocupaţia: Protectia plantelor
Re: Fabricat in Romania
« Răspunde #2 : Februarie 21, 2010, 09:13:41 »
Stimate domnule coleg, Relatarea mea s-a dorit  a fi o informatie la care am avut acces si am considerat ca are relevanta pentru agricultori. Preturile la care s-a  facut referire sunt cele practicate de un distribuitor local(SC Agrochim srl Botosani-administrator ing. Vichiriuc Petru-0745860288), care practica discounturi pentru achizitionarea unor cantitati mari. Tocmai prin faptul ca este un ingrasamant ecologic pretul este mai mare. Culturile ecologice in general se obtin cu costuri mai mari fata de cele clasice. Din cate cunosc eu , preturile sunt mai mari in Olanda , patria unor astfel de produse . Rog sa adresati intrebarile privind costurile domnului Alin Cucu ,director de marketing al producatorului(0757875073, terrafertil.alin@gmail.com). Azi 21 februarie 2010 ,la ora 11,30 in cadrul emisiunii "Viata Satului" se poate viziona o emisiune despre 'Terrafertil".Personal dupa cum am afirmat doresc sa-l experimentez pe flori si rosii. Cu stima,
Conectat

Counter de vizitatori