Frăţia Creatorilor

Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.

Conectare cu nume utilizator, parolă şi durata sesiunii
Căutare avansată  

Stiri:

----
Campanie de promovare a produselor și serviciilor românești
------------
Evenimente MICROSOFT în România, septembrie 2010, orașele țării. Detalii aici.
Târgul de adopții câini, în fiecare sâmbătă, Parcul Obor - București. Detalii aici.
Calendarul târgurilor, piețelor și oboarelor, anul 2010, jud. Mureș. Detalii aici.
Târg săptămânal de produse tradiționale, în fiecare vineri - duminică, București. Detalii aici.
Evenimente culturale, program pentru anul 2010, Sighișoara. Detalii aici.
Visul unor simfonii de vară, 8 mai - 3 octombrie 2010, București. Detalii aici.
Agenda culturală 2010, anul 2010, Gorj. Detalii aici.
Evenimente în Neamț, 6 - 19 septembrie 2010, jud. Neamț. Detalii aici.
Expoziția de pictură "Peisaj medieval", 30 august - 20 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Curs autorizat Manager de Proiect, 10 - 26 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Târgul Internaţional de mobilă, decoraţiuni interioare, echipamente, ediția a XIX-a, 8 - 12 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Expoziția ARMONIA ÎNTREGULUI, 9 - 12 septembrie 2010, Timișoara. Detalii aici.
Ceramica din Transilvania - tradiție, artă și modernitate, 4 septembrie - 28 noiembrie 2010, Sibiu. Detalii aici.
Zilele Muzeului Ţăranului Român, 10 - 19 septembrie 2010, București. Detalii aici.
Șah la Acaju, 11 - 12 septembrie 2010, Iași. Detalii aici.
Expoziție de pirogravură "Lemne Arse", 1 septembrie - 1 octombrie 2010, Iași. Detalii aici.
Oktoberfest, 9 - 12 septembrie 2010, Brașov. Detalii aici.
Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, 10 - 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
Concert Aurel Tamaș, 12 septembrie 2010, Cluj. Detalii aici.
------------
Dacă aveți cunoștință de evenimente care pot fi promovate în această secțiune, le puteți anunța prin email pe adresa forum@drumulinvingatorilor.ro.

Apariţii live, Magazin virtual, Noutãţi editoriale
DRUMUL INVINGATORILOR
Sunt   de anunţuri în secţiunea de reclame gratuite:
Pentru accesul rapid, selectaţi anunţul care vă interesează, din lista de mai jos:

Autor Subiect: Solidaritatea-izvor de siguranță și putere  (Citit 1851 ori)

Pavel Corut

• Utilizator
  • Utilizator
  • Mesaje postate: 394
  • Data şi locul naşterii: 17 iunie 1949, Comuna Andrieşeni, Jud. Iaşi
  • Localitatea de domiciliu: Bucureşti
  • Profesia: Ofiţer de marină, jurist şi psiholog
  • Ocupaţia: Scriitor şi editor
Solidaritatea-izvor de siguranță și putere
« : Martie 07, 2010, 20:44:30 »
     Dragi creatori de ambele sexe,ați văzut filmul”300”?Numai trei sute de spartani,conduși de regele Leonida,s-au opus invaziei persane,oprind-o în strâmtoarea Termopile.Cum de au reușit?Au fost solidari și au crezut cu tărie că sacrificiul lor va unii grecii din toate statele.Istoria Omenirii e plină de exemple în care minorități nesemnificative în aparență au schimbat radical cursul evenimentelor.Noi,Frăția Creatorilor,constituim nucleul unei astfel de minorități,minoritate ce va influența mult direcția de evoluție a societății românești.Din această cauză,sunt din ce în ce mai exigent cu calitatea oamenilor care aderă la forum și a mesajelor pe care ei le postează.Recomand celor care se enervează când nu-și găsesc mesajele postate să restudieze Programul și regulile după care evoluează acest forum.Nu semănăm cu nici un alt forum,deoarece noi ne-am propus să discutăm puțin și să facem mult.Vrem să transformăm forumul într-un mijloc de comunicarea rapidă ,al unei asociații civice foarte puternice,asociație pe care vom fonda-o în cursul acestui an.
     Sentimentul de apartenență la o organizație puternică generează afecte pozitive,cum sunt siguranța,curajul,încrederea,altruismul,loialitatea,optimismul,căldura sufletească etc..Dimpotrivă,izolarea individului duce la însingurare,slăbiciune,pesimism,nesiguranță,anxietate.Din această cauză,eu militez pentru solidaritate în jurul unor idealuri și credințe pozitive,de tipul celor expuse în Programul nostru.Solidaritatea în jurul unei personalități oricât de pozitive nu este de recomandat,deoarece duce la cultul personalității,generează discuții neprincipiale și dispare odată cu dispariția personalității.Aceste motive m-au determinat să translez obiectul forumului,de la personalitatea mea,către credințe și idealuri pozitive și de lungă durată,expuse în Program.
    Doriți siguranță personală,putere,optimism etc.?Deveniți solidari cu nucleul de bază al Frăției Creatorilor și veți simți toate sentimentele pozitive exemplificate anterior!Solidaritatea se învață,la fel ca multe alte obiceiuri,din exemplele pozitive ale celorlalți,din propriile reflexii,din experiențe de viață.In cazul nostru,solidaritatea îndeamnă la activism în direcția îndeplinirii obiectivelor propuse prin Program și acțiunile de mare anvergură,dar și la simple acte de solidaritate spontană,în grupuri mai mici.Solidaritatea ne obligă să nu stăm pe tușă,cu mâinile încrucișate la piept,în timp ce numai câțiva membri ai Frăției luptă pentru îndeplinirea unui obiectiv.Solidaritatea ne îndeamnă să participăm activ la lucrările forumului,dar mai ales la acțiunile concrete,creator-morale,sugerate în Program ,apeluri și acțiuni de mare anvergură.Solidaritatea ne determină să sărim în ajutorul oricui are nevoie.Solidaritatea exclude însă certuri,ciondăneli și discuții fără rost,din cele care s-au mai întâmplat și pe acest forum,până ce am luat frâiele conducerii.
       Sper că,în maxim un an,Frăția Creatorilor va deveni un model de solidaritate.Toți putem face câte ceva pentru atingerea acestui obiectiv.Sunt sigur că,în viitor,apartenența la Frăția Creatorilor va deveni nu numai o sursă de siguranță și putere,dar și un motiv întemeiat de mândrie pentru faptele noastre creator-morale.
Conectat

Pavel Corut

• Utilizator
  • Utilizator
  • Mesaje postate: 394
  • Data şi locul naşterii: 17 iunie 1949, Comuna Andrieşeni, Jud. Iaşi
  • Localitatea de domiciliu: Bucureşti
  • Profesia: Ofiţer de marină, jurist şi psiholog
  • Ocupaţia: Scriitor şi editor
Re: Solidaritatea-izvor de siguranță și putere
« Răspunde #1 : Martie 07, 2010, 20:56:00 »
     Mulțumesc călduros tuturor membrilor Frăției Creatorilor care au participat activ la primele acțiuni concrete inițiate în ultimile opt luni!Mulțumesc celor care au postat mesaje de calitate,instructiv-educative,pe forum!Mulțumesc celor care au aderat la programul Un milion de hectare de livezi și vii!Mulțumesc celor care au participat la acțiunile Abolirea privilegiilor religioase și Anularea deciziei CNA!Mulțumesc celor care au acordat asistență gratuită forumiștilor care aveau nevoie!Toate aceste acțiuni sunt probe clare că solidaritatea a început să se manifeste în Frăția noastră.S-o dezvoltăm și s-o întărim,prin tot ce facem!
Conectat

Cristina Radulescu

• Utilizator
  • Mesaje postate: 8
  • Data şi locul naşterii: 03 februarie 1968
  • Localitatea de domiciliu: Bucuresti
  • Profesia: jurist
  • Ocupaţia: manager
« Răspunde #2 : Martie 08, 2010, 08:36:20 »
Despre solidaritatea Fratiei pot sa spun cu convingere : DA,  EXISTA. Sunt cel mai bun exemplu. Am inceput o afacere, eram putin ( sau mai mult) dezorientata. Fratia, in special domnul Pavel Corut, mi-a intins o mana de ajutor. Multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Conectat

Cristina Radulescu

• Utilizator
  • Mesaje postate: 8
  • Data şi locul naşterii: 03 februarie 1968
  • Profesia: jurist
  • Ocupaţia: manager
« Răspunde #3 : Martie 12, 2010, 22:50:22 »
Dragi creatori, va anunt ca am deschis localul POTCOAVA NOROCOASA, in spatele Pietii Niki Scorpion din cartierul Rahova, la intersectia strazilor dr. Haralambie Botescu nr.10 si Topolnita nr.4, in fostul complex CASA VERDE. Localul contine o braserie latino cu terasa si un disco-bar-restaurant, in crama. Servim cele mai delicioase produse din zona: mici, pizza, ciorba de burta, fripturi, frigarui, etc. atat in local cat si in zonele apropiate, la comanda telefonica 0756-067.085 sau 0726-019.691.
Complexul POTCOAVA NOROCOASA dispune si de locuri de cazare.
Multumesc fratilor creatori care au fost si sunt alaturi de mine si m-au ajutat in pregatirea si lansarea acestui local si va astept cu drag.
Conectat

Alexandru Iliescu

• Utilizator
  • Mesaje postate: 3
  • Data şi locul naşterii: 22.07.1974
  • Profesia: Director
  • Ocupaţia: Prestari servicii
« Răspunde #4 : Martie 24, 2010, 14:02:57 »
Buna ziua tuturor! Tin sa multumesc si eu domnului Pavel Corut pentru metodele si modelele demne de urmat. Mie personal mi-au fost de mare folos. In anul 1992, adolescent fiind, purtam cu mandrie un tricou cu floarea de colt brodata in dreptul inimii si de atunci sfaturile si indemnurile domnului corut m-au ajutat sa trec, peste dificultatile de atunci si peste cele ce au urmat. Am ajuns dupa aproape 20 de ani sa fiu un om cu familie si intreprindere personala. Tin sa mentionez ca am realizat totul prin forte proprii. Recunosc ca nici nu mi-am inchipuit atunci ca voi putea sa ajung la asemenea satisfactii. De aceea ofer si eu la rindul meu ajutorul celor care au nevoie si imi sta in putinta sa ii ajut. In domeniul economic si al prestarilor de servicii pentru constructii civile si industriale va pot ajuta oricand, macar cu un sfat sau o relatie.

iliescualexandru@gmail.com

Multa sanatate!

Conectat

Bucsa Doina

• Utilizator
  • Mesaje postate: 304
  • Data şi locul naşterii: 16.10.1954
  • Localitatea de domiciliu: SIGHISOARA
  • Profesia: PROIECTANT CONSTRUCTII MASINI
  • Ocupaţia: PENSIONARA
« Răspunde #5 : Aprilie 05, 2010, 22:58:35 »
Felicitari pentru dschiderea localului POTCOAVA NOROCOASA si mult succes!
Vin in sprijinul Dvs.cu o idee din Ardeal.BAFTA SI VANZARI SPECTACULOASE!

Un restaurant din Targu Mures a introdus "meniul crizei", iar vanzarile i-au crescut

Un restaurant din Targu Mures a introdus "meniul crizei", dupa ce a constatat ca tot mai putine persoane intra sa manance acolo, iar in urma acestei actiuni vanzarile au crescut, transmite corespondentul MEDIAFAX. Patronul localului, Maria Moldovan, a declarat ca ideea de a introduce "meniul crizei" i-a venit cand a observat ca tot mai putini oameni intra in restaurantul foarte cautat pana acum. "Si acum este cautat, dar se simte ca buzunarul omului este tot mai slab. Puteam sa pun un meniu simplu, meniul zilei, care costa atat, dar am zis sa fie ceva atractiv si putin comic si sa prezinte un interes mai mare pentru om, pentru ca peste tot se vede
meniul zilei, care costa atat. Daca omul se satura cu un meniu de 20 lei, meniul crizei este la 10 lei si este destul de bogat, pentru ca unii chiar rad ca daca in criza mananca atat de bine si atat de gustos, inseamna ca tot nu-i chiar asa de mare criza precum se spune", a declarat Maria Moldovan. Potrivit acesteia, de cand s-a introdus "meniul crizei", poate spune nu numai ca situatia a revenit la normal, ci chiar ca vanzarile au crescut, pentru ca oamenii intra in local atrasi de "meniul crizei", dar comanda si altceva, la pret normal. "Meniul crizei" este schimbat zilnic si are un pret redus la jumatate fata de pretul "meniului zilei" de pana acum si din el nu lipsesc ciorbele, tocanitele si salatele.
Conectat

Dragoș Paul

• Utilizator
  • Mesaje postate: 2
  • Data şi locul naşterii: 10/04/1990 Arad
  • Localitatea de domiciliu: Arad, Strada Lucian Blaga, nr. 21
  • Profesia: Student
  • Ocupaţia: Student
« Răspunde #6 : Aprilie 09, 2010, 21:05:17 »
Mă numesc Paul Dragoș și sunt un student plecat la studii în străinătate pentru a acumula experiență internațională ca apoi să mă întorc în România pentru a mă alătura celor care vor „influența direcția de evoluție a societății românești”. Doresc să devin solidar cu nucleul de bază al Frăției Creatorilor și pentru aceasta mă pun la dispoziție cu informații îngerilor rebeli care doresc să aibă parte de o educație de calitate la nivel European în domeniile Economie, Finanțe, Management spre a le servi ca suport intelectual pentru activitatea creatoare pe care o vor întreprinde după finisarea studiilor pentru “ridicarea” României. Adresa mea de e-mail este: paul_dragos2005@yahoo.com
Facem parte din Frăția Creatorilor pentru a ne ajuta reciproc la nevoie și pentru a fi solidari unul cu celălalt, iar informația este cel mai puternic aliat al nostru. Cu informații precise și cu o educație adecvată putem face adevarate minuni pentru națiunea noastră.
Conectat

Popa Doru-Marian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 23
  • Data şi locul naşterii: 03/12/1978
  • Localitatea de domiciliu: Tarragona,Spania
  • Profesia: TEHNICIAN-ELECTROENERGETIC
  • Ocupaţia: ELECTRICIAN
  • "Insulta este declaratia infrangerii."N.IORGA
« Răspunde #7 : Mai 14, 2010, 21:33:17 »
Buna seara!
 Ofer o licenta BitDefender pentru un an!
Prioritar pentru un student,elev sau membru al forumului .
Conectat
Cu-GET-ul D"ACIA,
                       Popa M.

Mortan G Sorin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 20
  • Data şi locul naşterii: 28 septembrie, Beius Bihor
  • Localitatea de domiciliu: Oradea
  • Profesia: inginer telecom
  • Ocupaţia: programator
Solidaritatea-izvor de siguranță și putere
« Răspunde #8 : Mai 25, 2010, 10:52:46 »
Buna ziua tuturor Fratilor Creatori! Propun o solidarizare(colaborare) in domeniul energetic. Fiecare avem idei, informatii despre producerea energiei. Totul e energie. GASIM ENERGIE PESTE TOT. Daca ne soldarizam sa devenim independenti energetic ,vom putea face mult mai usor celelelte potentiale viitoare proiecte. Spre ex: cei ce locuiti la bloc, mai ales la cele cu mai multe etaje,sau in zone cu vint, va puteti construi o eoliana de >1 KW, avand dreptul s-o instalati pe acoperisul blocului dvs. In acest caz veti putea benficia de un contor dublu sens(cand sunteti plecat, toata energia produsa de eoliana se introduce in sistem, ca energie verde, contorul, invartindu-se in sens invers, va va scadea din factura). Avand contor dublu puteti, face sport acasa pe o bicicleta-generator. Cei de la case, care au un firicel de apa, microhidrocentrale.Care n-au, fotovoltaice, solare, geotermale, etc. Sunt multe alte posibilitati, din aer, din pamant, generatoare pe baza de magneti, etc. FITI OPTIMISTI!
Conectat

Paizan Adrian

• Utilizator
  • Mesaje postate: 1
  • Data şi locul naşterii: 07.06.1977 BRASOV
  • Localitatea de domiciliu: BRASOV
  • Profesia: INGINER
  • Ocupaţia: Proiectare Instalatii Electrice
« Răspunde #9 : Mai 31, 2010, 21:17:12 »
Buna seara!
 Ofer o licenta BitDefender pentru un an!
Prioritar pentru un student,elev sau membru al forumului .

Salut!
Ma numesc Adrian si sunt interesat de un antivirus.
Am instalat PANDA, dar nu curata stick-ul de virusi. :-[
Conectat

Matei Monica ( Jitaru )

• Utilizator
  • Mesaje postate: 38
  • Data şi locul naşterii: 26 mai 1969 Onesti
  • Localitatea de domiciliu: Onesti
  • Profesia: ziarist, fotograf, pictorita
  • Ocupaţia: profesor
« Răspunde #10 : Iunie 01, 2010, 22:46:54 »
Buna ziua,
Ca urmare a numeroaselor situatii neplacute date de lipsurile tehnice ce exista in sistemele anti-virus si lipsurile ce exista in diversele programe operationale din computer ......etc, instalarea unui sistem anti-virus ce sa protejeze propriul computer este un lucru vital.

Sistemul AVG, are grija de computerul tau doar daca si tu ai grija de el. AVG se poate descarca gratuit de pe www.cnet.com
Alegeti varianta optima si mare grija pe viitor pe ce site-uri navigati.
Numai Bine.
Conectat

Dascalescu Constantin

• Utilizator
  • Mesaje postate: 1
  • Data şi locul naşterii: 25.02.1971.Brasov
  • Localitatea de domiciliu: Brasov
  • Profesia: Contabilitate
  • Ocupaţia: Taxi
« Răspunde #11 : Iunie 06, 2010, 01:42:41 »
   Salutare la toata lume invingatorilor, sunt nou pe aici si am citit cu placere tot ce este scris si ajungand aici, m-am simtit putin mahnit sa vad aici este promovat cheltuirea banilor cu sisteme de operare pe bani, pe antivirusi. Stiti cati bani cheltuie pardon cati ,,doneaza" Guvernul ROMANIEI lui Bill Gates. De ce sa nu promovam sisteme open http://www.romikele.com/index.php?pagina=pag18 care sunt sisteme libere. Intr-un cuvant LINUX nu mai aveti problema cu virusi. Noi nu suntem mai bogati ca tara, GERMANIA sau alti precum sistemul de aparare american foloseste mai multe detalii aici http://www.focus.com/fyi/information-technology/50-places-linux-running-you-might-not-expect/  .Aceste sisteme sunt traduse in limba romana si asistenta pe forumuri in limba romana nu va sfiiti sa intrebati ceva ce nu ati inteles ca veti primi asistenta fara bani si de buna calitate, pe urmatoarele forumuri: http://forum.ubuntu.ro/index.php,http://forum.suseromania.ro/,http://www.mandrivausers.ro/forums/,http://forum.fedoraproject.ro/.
   Sunt si cateva sisteme facute de niste studenti romani, precum ar fi:Nimblex http://www.nimblex.net/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&lang=ro,Bluewhite 64:http://bluewhite64.com/news.php,Kiwi linux http://kiwilinux.org/.
   Decat sa faceti piraterie care este un lucru ilegel si sa furam munca unui om, care are dreptul sa ceara bani multi pe un lucru prost facut ,trebuie sa aratam si aici ca exista alternativa. Aceste sisteme vin echipate cu o gramada  de programe libere sau mai bine spus FREE fara bani. Cu promovare asta si guvernul ROMANIEI ar salva in jur de 40 miloane de euro pe trei ani platiti pe licente catre windos. Ajungem la vorba aceia in spirit de gluma cruda  ,, Nu dati bani pe prostii, lasati bani la copii si pensionarii" Eu nu mai folosesc windows de doi ani de zile nu ii simnt lipsa. Daca sunteti impatimiti de jocuri sofisticate inloc sa faceti ceva productiv ramaneti pe windows, ca doar lenesi,ignoranti si prosti au timp liber. De acum cand vreti sa cumparati un calculator, cereti sa vil ofere free dos sau cu linux preinstalat si mai scutiti niste bani. Este dreptul fiecaruia sa aleaga nu va lasati pacaliti.
Conectat

Iepureanu Flavius Romeo

• Utilizator
  • Mesaje postate: 2
  • Data şi locul naşterii: 1965.08.10 Nasaud
  • Localitatea de domiciliu: Sangeorz-Bai
  • Profesia: silvicultor
  • Ocupaţia: liber intreprinzator
« Răspunde #12 : Iunie 07, 2010, 22:34:54 »
Observ cu oarecare durere ca aproape fiecare problema ridicata de unii membri ai Fratiei este citita de sute sau chiar mii de oameni, dar foarte putini isi asuma raspunderea de a adera la respectivele probleme, ceea ce nu este deloc un semn de solidaritate; dimpotriva, mi se pare lasitate sau cei mai multi dintre cititori erau doar  "in trecere", in lipsa de alta ocupatie. Din nefericire ,aceasta este atitudinea generala a  multor romani: am venit, am vazut, am plecat... fara sa ma implic, fara sa ma complic. Nu am convingerea ca as fi sustinut la un moment dat de catre "fratiorii" mei. Doresc din suflet o schimbare pozitiva in atitudinea voastra.Deschideti ochii si aveti curajul de a privi realitatea, deschideti gura si rostiti-o! Va iubesc!

Nota moderatorului Pavel Coruț
       In nucleul de bază al Frăției Creatorilor,ne ajutăm nu numai spiritual,ci și material.Acest nucleu crește încet,dar sigur.Din păcate,uneori pierdem oameni buni,datorită unor mesaje demobilizante ori jignitoare.Forumul nostru își va îndeplini obiectivele stabilite,chiar dacă într-un timp mai îndelungat. 
Conectat

Lucia Olteanu

• Utilizator
  • Mesaje postate: 12
  • Data şi locul naşterii: 11 Nov 1947, Tg Mures
  • Localitatea de domiciliu: Cluj
  • Profesia: asistent farmacie
  • Ocupaţia: Sanatate
« Răspunde #13 : August 28, 2010, 19:03:30 »
Buna ziua tuturor forumistilor

In viata de zi cu zi intalnim virusi in sanatate,mai recent in calculatoare.Ce ne facem cu ultima specie de VIRUSII  aparuti in satele romanesti,care actioneaza numai noaptea,
in culturile mai ales de zarzavaturi,pentru care oameni in varsta muncesc multe luni de zile,mici intreprinzatori de la oras renunta la odihna de sambata ,dumineca pentru a lucra bucatica de gradina,de a avea un produs proaspat,ecologic.Ei nu se pot bucura de rezultatele muncii lor,pentruca VIRUSII,sant foarte atenti sa nu ramana nici macar o ceapa,un ardei,o pruna.Dar cum sa se protejeze bietii oameni de acesti nenorociti,cand
in timpul acestei veri,cablul de telefonieRomtelecom a fost furat cel putin de trei ori.Poate imi dati un sfat!?Cand acesti nemernici predau cablu la fier vechi,nimeni nu-i intreaba de provenienta?Cred ca legile din Romania au mari lacune.Eu as avea o sugestie.Sa se infiinteze tabere de lucru cu un regim mai strict,dar nu penitenciar,toti cei care nu fac dovada ca au din ce trai,sa fie adunati in aceste tabere supravegheate de politisti si sa fie pusi la lucru.Avem atatea sosele de facut,avem atata pamant nelucrat.Intara asta sant atat de multi oameni destepti ,bine intentionati si cu putere si trebuie sa facem ceva.Dupa revolutie,impreuna cu fratii mei am infiintat o livada co pomi fructiferi,numai altoi.Toamna i-am sadit,primavara nu mai aveam nici un pom.In aceste conditii oricat ai fi de dornic sa faci ceva,nu se4 poate.Am scris toate aceste,gandindu-ma ca poate si alti intreprinzatori sant in aceeasi situatie si poate facem ceva impreuna.Acest loc care ar putea fi un rai pe pamant,cu toate ca se munceste greu fiind sat deluros,apa trebuie cautata in fantani adinci,dragostea de pamant a taranilor, majoritatea cu varsta de la 65 ani in sus nu-i impiedica sa-si lucreze pamantul,cu speranta ca poate nu li se v-a fura chiar tot.Nu cred ca o mana de netrebnici,pana in 10 persoane,pot dispune de rezultatele muncii oamenilor devotati cultului muncii.Toate aceste se intimpla in sat  MOISA com Glodeni,jud.MURES.Mentionez ca acest fenomen nu a existat inainte de revolutie.Cand gazda pleca de acasa,se punea lacatul pe usa,adica puneau MATURA oblic peste usa ,acest lucru indica faptul ca nu este nimeni acasa si obiceiul era respectat ca atare.HOTIA la nivel mic este foarte nociva.Va rog sa-mi spuneti care intreprinzator,dupa doi trei ani de esec ,isi mai continua activitatea.Aceasta scrisoare este un strigat de ajutor,sa ne unim fortele pentru a gasi o modalitate de a stirpi acesti VIRUSI.
Conectat

Counter de vizitatori